Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας

  • Εγγραφή
Έχασες τον κωδικό σου? Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης μέσω email.
Αρχική / Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Υπαναχώρηση

O πελάτης δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση έως και μέχρι 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας (και πριν αυτή παραδοθεί), χωρίς την αναφορά οποιασδήποτε αιτιολογίας και χωρίς καμία επιβάρυνση, εφόσον τα είδη της παραγγελίας είναι σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους συσκευασία.

Η δήλωση υπαναχώρησης μπορεί να πραγματοποιηθεί εγγράφως ή και ηλεκτρονικά και η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης μόλις λάβει γνώση αυτής. Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η εταιρεία υποχρεούται να επιστρέψει στον πελάτη την αξία της παραγγελίας συμπεριλαμβανομένων των αρχικών εξόδων αποστολής, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε από για την υπαναχώρηση.

Επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση υπαναχώρησης μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους:

Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται στην περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας του πελάτη, η οποία θα γίνεται με επιμέλεια της εταιρείας και στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, εάν ο πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα «παραλαβή από το κατάστημα», θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του σε αυτόν από το κατάστημα στο οποίο πραγματοποίησε την αγορά.

Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, εάν ο πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα «παραλαβή από το κατάστημα», θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του σε αυτόν από το κατάστημα στο οποίο πραγματοποίησε την παραλαβή του προϊόντος. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πληρωμής με μετρητά η επιστροφή θα γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο πελάτης στην εταιρεία.

Η επιστροφή θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών τόσο του προϊόντος όσο και του τιμήματος.

Ο πελάτης ευθύνεται να αποζημιώσει την εταιρεία αν έκανε χρήση άλλη από εκείνη που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών στο διάστημα μέχρι τη δήλωση της υπαναχώρησης η δε εταιρεία δικαιούται να συμφωνήσει με τον πελάτη την αποζημίωσή της ακόμα και με αμοιβαίο συμψηφισμό. Σε περίπτωση που η υπαναχώρηση αφορά παροχή υπηρεσιών, ο πελάτης οφείλει να καταβάλει ένα ποσό ανάλογο προς τα παρασχεθέντα μέχρι τη δήλωση υπαναχώρησης. Εάν ο καταναλωτής ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης τυχόν συνδεδεμένες συμβάσεις λήγουν αυτομάτως, χωρίς κανένα κόστος για τον πελάτη.

 

παρέα φίλων γιορτάζει πίνοντας κρασί
Κάνε εγγραφή στο newsletter μας
Γίνετε ο πρώτος που θα μάθετε για τα νεότερα μας προϊόντα, γεύσεις, ιδέες και εκδηλώσεις στον κόσμο του κρασιού και των οινοπνευματωδών ποτών.

Απόκτησε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 10 ευρώ! Κάνε εγγραφή στο newsletter μας, κέρδισε & μείνε ενημερωμένος

Ισχύει για αγορές άνω των 50€