Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας

  • Εγγραφή
Έχασες τον κωδικό σου? Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης μέσω email.
Αρχική / Η Εταιρεία

Concept Ποιότητας

Κάβα Καλομενίδης

Η Ιστορία μας

Η Κάβα Καλομενίδης (CAVAΚΑΛΟ) με έδρα την πόλη της Πτολεμαΐδας στην Δυτική Μακεδονία συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση από το 1927 έως σήμερα στην παραγωγή, εμπορία και προώθηση ποιοτικών και ξεχωριστών κρασιών και αποσταγμάτων με γνώση και συνέπεια. Πρωτοποριακή για την εποχή και την περιοχή με πληθώρα εκδηλώσεων και συναντήσεων να λαμβάνουν χώρα στα καταστήματά μας, γίνεται σημείο αναφοράς για μοναδικές γευστικές εμπειρίες σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

 

 

 

 

 

Εξέλιξη

Μέσα από την μακρόχρονη παρουσία και αναγνώρισή της η Κάβα Καλομενίδης ανοίγει φιλόπνοα τους ορίζοντές της στην εκσυγχρονισμένη παγκόσμια αγορά.

Παράλληλα, έχοντας δημιουργήσει παράδοση και στις συνθέσεις δώρων με συνεχή ανανέωση και αφουγκρασμό των επιθυμιών των πελατών της, οι προτάσεις για τα προσωπικά και εταιρικά δώρα σε συνδυασμό με την άμεση και αξιόπιστη αποστολή, έχουν χτίσει συνεργασίες χρόνων σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Επιστέγασμα

Η βαθιά εμπειρία και γνώση μας γύρω από τον πολύχρωμο κόσμο του κρασιού και όχι μόνο, δημιούργησε την υπόγεια κάβα παλαιωμένων (500 ετικέτες) σε έναν χώρο γεμάτο μνήμες που φέρνουν οι παλιές χρονιές, έναν τόπο συναντήσεων οινόφιλων και όχι μόνο, αποτελώντας την σφραγίδα της αγάπης για αυτό που πραγματεύεται.

Με πάθος και πιστότητα εκμηδενίζουμε τις αποστάσεις για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας όπου και αν βρίσκεστε!

 

 

 

Με εκτίμηση,

Κάβα Καλομενίδης

παρέα φίλων γιορτάζει πίνοντας κρασί
Κάνε εγγραφή στο newsletter μας
Γίνετε ο πρώτος που θα μάθετε για τα νεότερα μας προϊόντα, γεύσεις, ιδέες και εκδηλώσεις στον κόσμο του κρασιού και των οινοπνευματωδών ποτών.

Απόκτησε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 10 ευρώ! Κάνε εγγραφή στο newsletter μας, κέρδισε & μείνε ενημερωμένος

Ισχύει για αγορές άνω των 50€