Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας

  • Εγγραφή
Έχασες τον κωδικό σου? Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης μέσω email.
Αρχική / Τρόποι Aποστολής

Τρόποι Aποστολής

Ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει τα επιθυμητά προϊόντα μέσω της ιστοσελίδας www.cavakalomenidis.gr, μέσω e-mail στο info@cavakalomenidis.gr, τηλέφωνου στο +30 2463029082 & +30 2463026235 ή ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Κάβα Καλομενίδης, Δημοκρατίας & Διοικητηρίου Τ.Κ. 50200, Πτολεμαΐδα. Όταν ο πελάτης παραγγέλνει μέσω διαδικτύου, συμπληρώνει ο ίδιος τα στοιχεία του στο αντίστοιχο δελτίο παραγγελίας. Σας παρακαλούμε να ξαναδιαβάσετε το δελτίο πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Η εταιρία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε λανθασμένη αποστολή e-mail, ούτε για οποιοδήποτε λάθος κατά την αποστολή των προϊόντων, το οποίο οφείλεται στη λανθασμένη συμπλήρωση του δελτίου παραγγελίας από τον πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε φροντίζετε να μας παρέχετε σωστά στοιχεία επικοινωνίας (όνομα, τηλέφωνο).

Οι αποστολές των παραγγελιών για την Ελλάδα πραγματοποιούνται με τις εξής συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες: Speedex Courier και BOX NOW Lockers. Δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες άνω των 50e με την επιλογή αποστολής μέσω BOX NOW Lockers, όπου παραλαμβάνετε από το Locker που έχετε επιλέξει.

Οι αποστολές των παραγγελιών προς το εξωτερικό και συγκεκριμένα προς: Αυστρία, Δανία, Λουξεμβούργο, Φινλανδία, Βουλγαρία, Μάλτα, Ρουμανία, Κύπρο, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πολωνία (Β2Β), Σλοβενία, Τσεχία, Σουηδία (Β2Β), Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Μονακό, Γερμανία γίνονται με την συνεργαζόμενη εταιρία UPS. Για υπόλοιπες χώρες του εξωτερικού μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Cava Kalomenidis στο email: info@cavakalomenidis.gr.

Προτείνεται τηλεφωνική επικοινωνία ή αποστολή email για μεγάλες/ ογκώδεις παραγγελίες άνω των 12 φιαλών ή για συλλεκτικές φιάλες μεγάλης αξίας ώστε η απευθείας συνεννόηση να σας εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και την πιο συμφέρουσα λύση για τα μεταφορικά.

παρέα φίλων γιορτάζει πίνοντας κρασί
Κάνε εγγραφή στο newsletter μας
Γίνετε ο πρώτος που θα μάθετε για τα νεότερα μας προϊόντα, γεύσεις, ιδέες και εκδηλώσεις στον κόσμο του κρασιού και των οινοπνευματωδών ποτών.

Απόκτησε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 10 ευρώ! Κάνε εγγραφή στο newsletter μας, κέρδισε & μείνε ενημερωμένος

Ισχύει για αγορές άνω των 50€